Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

15
sep

0
BBTI Locatie

BBTI en Smidt Kennisprovider bundelen krachten

Een nieuw computertraining initiatief van BBTI en Smidt Kennisprovider.

Ook op het gebied van ICT-opleidingen gebeurt er van alles. Zelf hebben we te maken met aanbieders van trainingen die vanaf de Randstand opereren en het is dan ook tijd voor lokale trainers de krachten te bundelen.

Als oorspronkelijke oprichter van BBTI, zo’n 27 Jaar gelden, is het mijn voorrecht om u te laten weten dat het Groningse BBTI gaat samensmelten met het Drentse bedrijf Smidt Kennisprovider.

Ik ken Koert Smidt van dit trainingsinstituut al langer dan 20 jaar en we hebben heel veel samengewerkt. De bedrijven en hun aanpak hadden al veel gemeen en daar kan nu heel mooi gebruik van gemaakt worden. Zo komt er een breder aanbod in trainingen en kan er beter op maat aangeleverd worden. Beide organisaties komen onder leiding te staan van Koert Smidt en met hem zult u veelal contact hebben. Bert Hoekstra die BBTI nu 4 jaar geleid heeft, heeft besloten om zich toch meer te gaan wijden aan zijn grote liefde, het maken van fraaie Access Applicaties. Waar nodig, zal hij ook als docent nog wel aanwezig zijn.

De volgende nieuwe trainingen kunnen we nu al aankondigen:

  1. MS-Project, voor het overzichtelijk plannen van al uw projecten.
  2. Excel Power BI, om spectaculaire data-analyse eenvoudig uit te kunnen voeren.
  3. Office 365, met veel aandacht voor het samenwerken in Teams.
  4. Outlook Taakmanagement, voor secretariële medewerkers die overzicht willen houden in grote hoeveelheden e-mails en agenda-afspraken.

Maar ook de kantoorsoftware van Microsoft: Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook blijven hoog op de agenda staan. Zie voor meer www.bbti.nl .

Neem rustig eens contact op met Koert Smidt (06 22 79 77 27) om eventuele opleidingsbehoeften te bespreken of mail hem op info@bbti.nl.

Zelf neem ik afscheid, groet u allen, maar speciaal hen met wie ik in het verleden tijd heb mogen doorbrengen.

Hoogezand, 4 september 2018

No Comments

Reply