Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

Microsoft Access gevorderd

In deze Access gevorderd training worden gevorderde en geavanceerde functies middels onze praktijk voorbeelden behandeld. De deelnemers leren omgaan met het maken van gestructureerde tabellen en formulieren in de database. Daarnaast zal het optimaliseren van tabellen, query’s, formulieren, rapporten en grafieken aan de orde komen.  

Onderwerpen

  • Velden afhankelijk maken 
  • Formulieren en subformulieren aanpassen en verbeteren
  • Query’s opstellen en gebruiken bij diverse acties
  • Begin VBA in formulieren
  • Eigenschappen toevoegen 
  • Illustraties
  • Rapporten opmaken 
  • Toepassing modules

Werkwijze

De training bestaat uit twee hele dagen. Het programma bestaat uit de onderwerpen zoals die in de bovenstaande opsomming worden weergegeven. Daarnaast kunnen we tijdens de trainingen ingaan op ‘ad-hoc’ vragen. Alle deelnemers aan de training krijgen een trainingsmap met oefenbestanden. Deze trainingsmap is geschikt als naslagwerk en daarnaast kunnen deelnemers na afloop van de training de trainingsmap zelfstandig doorwerken. De training wordt op een klassikale wijze verzorgd door een gespecialiseerde trainer. Tijdens de training wordt ieder specifiek onderwerp telkens afgesloten door het maken van een gerichte oefening. Na het afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat van het gevolgde programma. In overleg kan er nog steeds individueel worden getraind, neemt u vooral contact op over de mogelijkheden.

De trainingsprijs voor deze 2-daagse training is  € 615,- en dat is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.

Ligging en Locatie

Ons trainingscentrum ligt op een rustig gelegen plaats aan het water bij de jachthaven van Hoogezand, nabij Groningen.

We zijn makkelijk te bereiken via de A7 vanaf Groningen of Winschoten.

 

Info

Bel (0622797727) of mail info@bbti.nl voor meer info of overleg of kom gerust eens langs aan onze mooie, rustig gelegen locatie aan de Werfkade 10a in Hoogezand.

Prijs

Bekijk onze andere cursussen

Cursus Access basis