Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

test3

Excel basis

In deze cursus Excel basis maakt u kennis met het spreadsheet-programma Excel. In deze cursus Excel basis leert u hoe op een eenvoudige manier gegevens worden berekend, vergeleken, geordend en gepresenteerd. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier fraaie tabellen presenteren. U maakt zich deze vaardigheid in de cursus Excel basis eigen onder begeleiding van een trainer. Als u zelf al tegen problemen bent aangelopen, of bepaalde handelingen efficiënter zou willen uitvoeren, dan kunt u deze vragen ook meenemen naar de training om er samen met de trainer naar te kijken en zo de meest efficiënte oplossing te zoeken.

Onderwerpen

  • Verkennen van Excel
  • Invoer en navigatie in Excel
  • Bestanden gebruiken
  • Rij- en kolombewerkingen in Excel
  • Een werkblad bewerken
  • Maken van berekeningen
  • Opmaak
  • Pagina-indeling en afdrukken

Werkwijze

De cursus Excel basis bestaat uit één hele dag. Het programma bestaat uit de onderwerpen zoals die in de bovenstaande opsomming worden weergegeven. Daarnaast kunnen we tijdens de trainingen ingaan op ‘ad-hoc’ vragen. Alle deelnemers aan de training krijgen een trainingsmap met oefenbestanden. Deze trainingsmap is geschikt als naslagwerk en daarnaast kunnen deelnemers na afloop van de training de trainingsmap zelfstandig doorwerken. De training Excel basis wordt op een klassikale wijze verzorgd door een gespecialiseerde trainer. Tijdens de training wordt ieder specifiek onderwerp telkens afgesloten door het maken van een gerichte oefening. Na het afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat van het gevolgde programma. In overleg kan er nog steeds individueel worden getraind, neemt u vooral contact op over de mogelijkheden.

De trainingsprijs is € 285,- per dag en inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.

Ligging en Locatie

Ons trainingscentrum ligt op een rustig gelegen plaats aan het water bij de jachthaven van Hoogezand, nabij Groningen.

We zijn makkelijk te bereiken via de A7 vanaf Groningen of Winschoten.

 

Info

Bel (06 22797727) of mail info@bbti.nl voor meer info of overleg of kom gerust eens langs aan onze mooie, rustig gelegen locatie aan de Werfkade 10a in Hoogezand.

Prijs

Bekijk onze andere cursussen

Cursus Excel gevorderd

Cursus Excel expert

Cursus Excel master

Cursus Excel VBA