Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

Excel gevorderd

In deze cursus Excel gevorderd leert u hoe gegevens met behulp van functies kunnen worden getotaliseerd al of niet op basis van voorwaarden. U leert eenvoudig informatie uit lijsten te zoeken en te vergelijken. Daarnaast leert u in deze cursus Excel gevorderd de beginselen van data-analyse, door vanuit lijsten op een snelle manier draaitabellen te maken en deze voor rapportage doeleinden te gebruiken. U leert verschillende methodes om diverse typen grafieken te maken. U kunt hierbij denken aan een lijngrafiek, een kolomgrafiek of staafgrafiek, maar ook een draaigrafiek wordt besproken in deze cursus Excel gevorderd.

Onderwerpen

  • Voorwaardelijke opmaak in Excel
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Tabellen in Excel
  • Kennismaking draaitabellen en slicers
  • Filteren
  • Excelomgeving aanpassen

Werkwijze

De training Excel gevorderd bestaat uit één hele dag. Het programma bestaat uit de onderwerpen zoals die in de bovenstaande opsomming worden weergegeven. Daarnaast kunnen we tijdens de trainingen ingaan op ‘ad-hoc’ vragen. Alle deelnemers aan de training krijgen een trainingsmap met oefenbestanden. Deze trainingsmap is geschikt als naslagwerk en daarnaast kunnen deelnemers na afloop van de training de trainingsmap zelfstandig doorwerken. De training wordt op een klassikale wijze verzorgd door een gespecialiseerde trainer. Tijdens de training wordt ieder specifiek onderwerp telkens afgesloten door het maken van een gerichte oefening. Na het afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat van het gevolgde programma. In overleg kan er nog steeds individueel worden getraind, neemt u vooral contact op over de mogelijkheden.

De trainingsprijs is € 285,- per dag en inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.

Ligging en Locatie

Ons trainingscentrum ligt op een rustig gelegen plaats aan het water bij de jachthaven van Hoogezand, nabij Groningen.

We zijn makkelijk te bereiken via de A7 vanaf Groningen of Winschoten.

Info

Bel (0622797727) of mail info@bbti.nl voor meer info of overleg of kom gerust eens langs aan onze mooie, rustig gelegen locatie aan de Werfkade 10a in Hoogezand.

Prijs

 

Bekijk onze andere cursussen

Cursus Excel basis

Cursus Excel expert

Cursus Excel master

Cursus Excel VBA