Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

Excel Power BI

In deze cursus Excel Power BI maken de deelnemers kennis met de technieken van Microsoft Excel Powerpivot, daarnaast de Power Query en Power BI Desktop.Door verbinding te maken met Power BI beschikt u op één locatie over alle gegevens, zodat u sneller dan ooit betere beslissingen kunt nemen. 

Onderwerpen

  • Draaitabel maken
  • Draaitabel op basis van meerdere tabellen maken
  • Slicers gebruiken, tijdlijn invoegen
  • Gebruik maken van het Excel Gegevens Model
  • Data naar Excel importeren (CSV-bestanden)
  • De Powerquery gebruiken
  • Draaigrafieken op basis van model maken
  • Power BI Desktop gebruiken

Bij BBTI  in Groningen (Hoogezand) kunt u een training in Excel Power BI volgen. De eerstvolgende is gepland op 10 december 2018. 

Uw investering voor deze introductietraining bedraagt normaal gesproken € 375,- (exclusief btw), wij bieden u nu een kennismakingskorting van 25%. Uw investering voor deze 1-daagse Excel Power BI training bedraagt nu € 281,25 (exclusief btw).

Bel 0622797727 of neem via e-mail contact op met Koert Smidt (koert@bbti.nl).

Werkwijze

De training bestaat uit een hele dag. Het programma bestaat uit de onderwerpen zoals die in de bovenstaande opsomming worden weergegeven. Daarnaast kunnen we tijdens de trainingen ingaan op ‘ad-hoc’ vragen. Alle deelnemers aan de training krijgen een trainingsmap met oefenbestanden. Deze trainingsmap is geschikt als naslagwerk en daarnaast kunnen deelnemers na afloop van de training de trainingsmap zelfstandig doorwerken. De training wordt op een klassikale wijze verzorgd door een gespecialiseerde trainer. Tijdens de training wordt ieder specifiek onderwerp telkens afgesloten door het maken van een gerichte oefening. Na het afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat van het gevolgde programma. In overleg kan er nog steeds individueel worden getraind, neemt u vooral contact op over de mogelijkheden.

Ligging en Locatie

Ons trainingscentrum ligt op een rustig gelegen plaats aan het water bij de jachthaven van Hoogezand, nabij Groningen.

We zijn makkelijk te bereiken via de A7 vanaf Groningen of Winschoten.

 

Info

Bel (06 22797727) of mail info@bbti.nl voor meer info of overleg of kom gerust eens langs aan onze mooie, rustig gelegen locatie aan de Werfkade 10a in Hoogezand.

Prijs

Bekijk onze andere cursussen

Cursus Excel basis

Cursus Excel gevorderd

Cursus Excel master

Cursus Excel VBA