Bel ons meteen voor een afspraak.. +31634047508

Macro als basis

In de de cursus Excel VBA leer je begrijpen hoe Excel doormiddel van het opnemen van een Macro VBA regels maakten hoe je die kunt aanpassen. Macro’s worden bij software (en Excel dus ook) gebruikt om tijdrovende en foutgevoelige handelingen te versnellen. Zo’n serie handelingen moet je één keer zelf goed uitvoeren. Die “uitvoering” wordt dan opgenomen (=geregistreerd), waarna je diezelfde handelingen  met een eenvoudig commando zo vaak kunt afspelen als je maar wilt.vba

Zo’n opname wordt niet op film of cassette vast gelegd maar in termen van programmaregels gecodeerd. Door die programmaregels weer uit te laten voeren krijgt je dus het gewenste effect. De op die manier door Excel zelf geschreven code is Visual Basic Code. VB-programmeurs gebruiken zulke macro’s vaak als de basis voor hun eigen code

 

Werkwijze

De training bestaat uit 8-10 dagdelen (afhankelijk van je voorkennis). BBTI heeft op donderdag een inloopochtend van 9.00-12.00. In overleg kan er een dagdeel ingezet worden in een ochtend of middag sessie. Indien mogelijk kan er ook getraind worden op een avond.

Wanneer u iemand aanmeldt voor een training kan hij snel aan de slag. Na het afronden van de pc-training ontvangt de deelnemer een certificaat van het gevolgde programma.

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn onze kernwoorden. Individuele deelnemers kunnen terecht op de inloop ochtend die wekelijks word gehouden op de donderdag. Instroom is meestal per direct mogelijk, de datums zijn flexibel.

 

Ligging en Locatie

Ons trainingscentrum ligt op een rustig gelegen plaats aan het water bij de jachthaven van Hoogezand, nabij Groningen.

We zijn makkelijk te bereiken via de A7 vanaf Groningen of Winschoten.

 

Info

Bel (06 34047508) of mail info@bbti.nl voor meer info of overleg of kom gerust eens langs aan onze mooie, rustig gelegen locatie aan de Werfkade 10a in Hoogezand.

Prijs
 • Excel VBAVBA training Excel

 • 892.50/10 dagdel.(30 uur)

 • max 10 personen
  (Aantal deelnemers)
 • 10 dagdelen
  (Trainings dagen)
 • Gevorderd
  (Niveau)
 • Certificaat
  (Afronding)
 • Prijs excl. 21% btw
  .
 • Bestellen