Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

BBTI cursus SharePoint 365 in Groningen, Drenthe en Friesland.

Met de cursus SharePoint 365 leer je hoe je flexibel en snel overzichtelijke pagina’s maakt voor je afdeling en collega’s. Het delen van documenten in SharePoint 365 is vaak niet het probleem maar hoe maak ik het zo overzichtelijk dat iedereen meteen kan vinden wat hij zoekt.

bibliotheek
Document Bibliotheek

Deze SharePoint 365 Training is voor teamsite beheerders en is er op gericht om via Wiki Pagina’s een indeling te maken van je site zoals jij dat bedacht had en laat je zien hoe flexibel je bent met het bepalen waar je de informatie neer wilt zetten. Verder leer je de structuur van SharePoint 365 kennen zodat je altijd terug kunt vinden wat je hebt gemaakt en weet waar je moet zijn wanneer je iets wilt aanpassen.

Verder leer je hoe je Documentbibliotheken en Lijsten maakt en hoe je die op je pagina kunt plaatsen.

Je leert filteren, groeperen en sorteren op weergaven die je gebruikt voor je document bibliotheken.

Filteren doe je wanneer je bijvoorbeeld meerdere documenten voor verschillende afdelingen in je bibliotheek opslaat. Je kunt dan een extra veld toevoegen voor afdeling. Bij het maken van een weergave maak je een filter op bijvoorbeeld afbeelding zodat je op de pagina van die afdeling alleen maar de documenten ziet die voor hun van belang zijn. Ditzelfde kun je met lijsten en acties.

Onderwerpen cursus SharePoint 365

  • Structuur en opbouw SharePoint
  • Indelen van je Teamsite
  • Het maken van Pagina’s en welke typen zijn er
  • Wat zijn Documentbibliotheken
  • Wat zijn Lijsten en wat kun je er mee
  • Groeperen, filteren en sorteren van gegevens binnen je pagina
  • Het maken van een Subsite
  • Hoe maak je een takenlijst (acties binnen een project)
  • Basis workflow voor goedkeuring

Verder zal er door de hele training heen aandacht worden besteed aan hoe je foto’s toevoegt en waar ze terechtkomen binnen je site, het maken van linken zowel naar andere pagina’s of binnen je pagina. Verder is er ruimte om vanuit je eigen werk vragen te stellen waar je meer van wilt weten.

Werkwijze

De training bestaat uit twee dagen. Het programma bestaat uit de onderwerpen zoals die in de bovenstaande opsomming worden weergegeven. Daarnaast kunnen we tijdens de trainingen ingaan op ‘ad-hoc’ vragen. Alle deelnemers aan de training krijgen een trainingsmap met oefenbestanden. Deze trainingsmap is geschikt als naslagwerk en daarnaast kunnen deelnemers na afloop van de training de trainingsmap zelfstandig doorwerken. De training wordt op een klassikale wijze verzorgd door een gespecialiseerde trainer. Tijdens de training wordt ieder specifiek onderwerp telkens afgesloten door het maken van een gerichte oefening. Na het afronden van de training ontvangt de deelnemer een certificaat van het gevolgde programma. In overleg kan er nog steeds individueel worden getraind, neemt u vooral contact op over de mogelijkheden.

De trainingsprijs is € 570,- en inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.

Ben je geinteresserd in deze cursus of heb je meer informatie nodig?

Bel ons of stel je vraag via ons contactformulier.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Omschrijving

Ligging en Locatie

Ons trainingscentrum ligt op een rustig gelegen plaats aan het water bij de jachthaven van Hoogezand, nabij Groningen.

We zijn makkelijk te bereiken via de A7 vanaf Groningen of Winschoten.

 [whohit]Cursus SharePoint 365[/whohit]

Info

Bel (06 22797727) of mail info@bbti.nl voor meer info of overleg of kom gerust eens langs aan onze mooie, rustig gelegen locatie aan de Werfkade 10a in Hoogezand.

Prijs

Bekijk onze andere cursussen

Cursus Excel basis

Cursus Excel gevorderd

Cursus Excel expert

Cursus Excel master

Cursus Access basis

Cursus Access gevorderd

Cursus Word basis

Cursus Word gevorderd