Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

12
okt

0
excel power bi

Excel Power BI

Cursus/training Excel Power BI                              –

Fnanciële, statistische en andere typen digitale gegevens zijn in steeds grotere hoeveelheden beschikbaar voor mensen binnen organisaties. Microsoft Excel is er tegenwoordig steeds beter voor uitgerust om daar op een efficiënte wijze mee om te gaan.

Het product noemt men Excel Power BI (Business Intelligence).

Met Microsoft Excel zijn we al jaren gewend om draaitabellen op basis van een enkele tabel te maken. Met Excel Power BI kunt u datamodellen met meerdere hierin gekoppelde tabellen gebruiken. Van gegevens die afkomstig kunnen zijn van allerlei typen databases maakt u zo op een eenvoudige wijze overzichten, prestatie-indicatoren en rapportages.

Excel Power BI
Excel Power BI voorbeeld

De technische vooruitgang van Excel Power BI is ongekend. Waar we met Microsoft Excel gewend zijn gegevens met schrijfacties op de harde schijf af te handelen werkt Excel Power BI deze acties rechtstreeks met de processoren en het interne geheugen af. Hierdoor kunnen de geanalyseerde gegevensbestanden vele malen groter zijn en is de verwerkingstijd vele malen sneller.

Op maandag 10 december 2018 organiseert BBTI op onze trainingslocatie in Hoogezand
een 1-daagse training Excel Power BI.

Uw investering voor deze training bedraagt normaal gesproken € 375,- (exclusief btw),
wij bieden u nu een kennismakingskorting van 25%.

Uw investering voor deze 1-daagse Excel Power BI training bedraagt nu € 281,25 (exclusief btw).

Wat kunt u doen om zich in te schrijven?

Reageer op deze e-mail met het verzoek dat u zich inschrijft voor de 1-daagse training Excel Power BI op maandag 10 december 2018 of bel me rechtstreeks op mijn mobiele nummer: 06 227 977 27

Wanneer u wel interesse heeft in Excel Power BI rapportages maar het maken hiervan liever uitbesteedt, dan laten wij ons graag uitnodigen om de mogelijkheden daartoe met u te bespreken. Onze dataspecialisten bouwen samen met u de oplossingen op maat.

Bel me rechtstreeks op mijn mobiele nummer: 06 227 977 27 en vraag naar Koert Smidt.

No Comments

Reply