Bel ons meteen voor een afspraak.. +31622797727

15
nov

1

SharePoint 365

Met de cursus SharePoint 365 leer je hoe je flexibel en snel overzichtelijke pagina’s maakt voor je afdeling en collega’s.
Het delen van documenten in SharePoint 365 is vaak niet het probleem maar hoe maak ik het zo overzichtelijk dat iedereen meteen kan vinden wat hij zoekt.

 

Deze SharePoint 365 Training is voor teamsite beheerders en is er op gericht om via Wiki Pagina’s een indeling te maken van je site zoals jij dat bedacht had en laat je zien hoe flexibel je bent met het bepalen waar je de informatie neer wilt zetten. Verder leer je de structuur van SharePoint 365 kennen zodat je altijd terug kunt vinden wat je hebt gemaakt en weet waar je moet zijn wanneer je iets wilt aanpassen.

Verder leer je hoe je Documentbibliotheken en Lijsten maakt en hoe je die op je pagina kunt plaatsen.

Je leert filteren, groeperen en sorteren op weergaven die je gebruikt voor je document bibliotheken.

Filteren doe je wanneer je bijvoorbeeld meerdere documenten voor verschillende afdelingen in je bibliotheek opslaat. Je kunt dan een extra veld toevoegen voor afdeling. Bij het maken van een weergave maak je een filter op bijvoorbeeld afbeelding zodat je op de pagina van die afdeling alleen maar de documenten ziet die voor hun van belang zijn. Ditzelfde kun je met lijsten en acties.

Comment (1)

  • Wietze Baron

    ccccccc

    reply

Reply